Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

Lakásfelújítás gyorsan, teljes körű lakásfelújítás-generál Budapesten

Rólunk

Lakásfelújítás gyorsan Budapesten. Családi, panel, polgári lakások felújítása, renoválása.

Teljes körű lakásfelújítás gyorsan. Már közel harmadik évtizede foglalkozunk családi ház, panel, régi bérű lakások teljes körű felújításával, renoválásával. A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás gyorsan, és professzionális szinten történjen. Nem utolsó sorban a legjobb áron! Ez nálunk azért tud megvalósulni, mert a ránk bízott munkálatokat saját szakembereinkkel végezzük, nem pedig külsős cégekkel.

Hogy lehet gyors a lakásfelújítás?
A saját csaptunk, saját magunk dolgozunk minden szakmában, nincsenek külön főnökök, nincsenek hátráltató dolgok, mint azoknál a cégeknél, akik továbbítják a megrendelt munkákat. Több évtized során összeszokott csapatunk megrendelőinknek is bizonyítja azt a tényt, hogy a lakásfelújítás gyorsan, igen is működik.
Awesome Image

Gyorsaság

Több évtized alatt összeszokott csapatunk - további vállalkozók bevonása nélkül - bizonyítja, hogy a lakásfelújítás gyorsan igenis működik.
Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

Minőség

A ránk bízott munkákat csak saját, tapasztalt szakembereink végzik el, akik mindent megtesznek a legjobb minőség elérése érdekében.
Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

Kedvező árak

Kedvező, alacsony árakon dolgozunk, - további vállalkozók bevonása nélkül - hogy a minőségi munka bárki számára elérhető legyen.
Lakásfelújítás gyorsan Budapesten
Megbízható szolgáltatások

Lakásfelújítási munkáinkat személyesen is ellenőrizheti

Referenciánkat nemcsak képekben tekintheti meg! Mi lehetőséget biztosítunk munkáink személyes megtekintésére, egy előre megbeszélt időpont egyeztetés során.

+36 20 214 3112

Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

Awesome Image
Lakásfelújítás gyorsan Budapesten - szolgáltatás

Szobafestés, mázolás, tapétázás

Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

Akár tisztasági szobafestésről legyen szó, vagy akár egy tégláig lekopott falról a mi szakembereink előtt nincs lehetetlen. Volt olyanra példa, hogy omladozó földszinti lakás salétromos falai szinte leomlottak. Lakásfelújítás gyorsan kőművesei a falat rövid időn belül rendbe hozták az erre megfelelő anyagokkal.

Ezekről és hasonló anyagokról bővebben a tippek-ötletek rovatunkban talál információkat. A lakásfelújítás gyorsan szakembereinknek köszönhetően a tulajdonos újra fel tudott lélegezni otthonában. Lakásfelújítás előtt kérje szobafestő ingyenes felmérését, és árajánlatát.

Tovább

Awesome Image
Lakásfelújítás gyorsan Budapesten - szolgáltatás

Burkolás, csempézés

Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

Burkolás csempézés az egy fontos folyamata a lakásfelújításnak, már csak azért is mert a megrendelő azt fogja nézni használni az elkövetkezendő 25-30 évben. Ezért is fontos, hogy professzionális szakembereket válasszon a lakása felújítására. Amennyiben Ön ilyen szakembereket keres, akkor biztosíthatom arról, hogy jó helyen keresgél. Burkolással kapcsolatban majdnem minden esetben az az első kérdés, hogy mennyibe is kerül?

Erre a kérdésre a lakásfelújítás árak rovatunkban talál választ. Úgymint a szobafestésre, és egyéb szakmák árai is fel vannak tüntetve. Viszont nem minden esetben csak az árak dominálnak egy minőségi burkolásnál.

Tovább

Awesome Image
Lakásfelújítás gyorsan Budapesten - szolgáltatás

Víz-, gáz-, fűtésszerelés

Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

Vállaljuk teljes körű víz, gáz, fűtésszerelés mellett, radiátor szelepek, radiátorok, cseréjét, légtelenítését. Továbbá Budapesten teljes fűtés rendszerek kialakítását, padló fűtés, cirkók, kazánok beüzemelését, karban tartását.

Budapesten panel lakásokban is teljes vízvezetékek, radiátorok, cseréjét, is. Lakásfelújítás gyorsan csapata ez esetben is Ingyenes árajánlattal, és felméréssel, áll az Ön rendelkezésére.

Tovább

Awesome Image
Lakásfelújítás gyorsan Budapesten - szolgáltatás

Villanyszerelés, karbantartás

Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

A lakásfelújítás során fontos a villanyszerelés. Ezért bízza ránk. A lakásfelújítás gyorsan szakemberei megoldják Ön helyett akár egy villany körte cseréjét is. Budapesten vállaljuk teljes lakás felújítással járó új rendszerek kialakítását, adott esetekben bontás nélküli vezeték áthúzását.

Természetesen ez esetben is csak a villany szerelő munkadíját kell önnek megfizetnie, más szakmákat nem lakásfelújítás során a villany szerelés egy olyan terület, amire csak személyes megtekintés, és az Ön igényeihez igazodva lehet árajánlatot adni.

Tovább

Lakásfelújítás gyorsan Budapesten,
kedvező árakon

Minden esetben fontos a megrendelőnek, hogy milyen áron dolgozik az a cég, akivel szeretné felújítani, renoválni otthonát, lakrészét. Mi alacsony és kedvező árakon dolgozunk, mivel nem másodlagos kézből kapjuk a megbízást, valamint mi adjuk Önnek az ingyenes árajánlatot. Professzionális szakembereink saját maguk végzik el a munkát, nem adják másoknak, akik további felárral dolgoznának az Ön megbízásán. Ezért tudunk olcsón és kedvező árakkal dolgozni.Tájékoztatásul kérjük nézze át árlistánkat.
 • Jó árak
 • Ingyenes árajánlat
 • Gyorsaság
Szolgáltatásaink árát úgy határoztuk meg, hogy megfeleljen mindenkinek, aki a garantált minőséget megfizethető áron szeretné megkapni.
Lakásfelújítás árak
Az ingyenes árajánlat folyamán meglévő lakásán személyesen beszéljük át az Ön igényeit, és ezek alapján készítjük el az árajánlatot. Ingyenes árajánlat csak azoknak a megrendelőknek van biztosítva, akik meglévő lakással rendelkeznek, és nem vásárlás előtt állnak.Lakás vásárlás előtt lévő megrendelőinknek javasolnám a telefonos egyeztetést, mivel ebben az esetben bizonytalan számunkra a munka kivitelezése.Ingyenes árajánlat abban az esetben kivitelezhető, ha a munkálatok kezdete nem haladja meg az egy hónap időpontot.
Szolgáltatásaink
Több évtized alatt összeszokott csapatunk összehangolva dolgozik, egyéb külsős vállalkozók bevonása nélkül. Lakásának felújítása így jóval gyorsabban valósulhat meg, hiszen nem kell a különböző vállalkozóknak egymás munkálataira várniuk. Velünk minimalizálhatja a lakásfelújítás különböző folyamatai közötti időt is.
Szolgáltatásaink
Miért válassza a lakásfelújítás gyorsan csapatát?

Ami mellettünk szól

Akár teljes körű lakásfelújításon gondolkozik, akár részleges lakásfelújítást szeretne, íme néhány érv, hogy miért a Lakásfelújítás Gyorsan legyen az Ön partnere a felújítási munkálatokban:
 • Egyedi minőségi munkával állunk az Ön rendelkezésére. Megbízhatóságunk garancia.
 • Budapesten ingyenes állapot felmérés.
 • Budapesten ingyenes árajánlat, ami tényleg ingyenes és nem kötelezi Önt semmire.
 • Nálunk kedvező árakra talál, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy ne kelljen lemondania a minőségről, áraink mégis pénztárcabarátok maradjanak.
 • Gáz terv ügyintézés.
 • Budapestiek vagyunk, így gyorsabb elérhetőségünkön és helyismeretünkön kívül előnyt jelent a helyi ügyintézés ismereténél is.
 • Professzionális szakemberekkel dolgozunk, jól összeszokott csapatunk hatékonyan működik együtt.
 • Gyors, teljes körű kivitelezés, melynek folyamán mindent leveszünk az Ön válláról.
 • 100% garancia.

Tippek, ötletek, hírek

Ingyenes árajánlat - Lakásfelújítás gyorsan Budapesten kedvező áron

Ingyenes árajánlat

Ingyenes árajánlat csak azoknak a megrendelőknek van biztosítva, akik meglévő lakással rendelkeznek, és nem vásárlás előtt állnak. Lakás vásárlás előtt lévő megrendelőinknek javasolnám a telefonos egyeztetést, mivel ebben az esetben bizonytalan számunkra a munka kivitelezése. Ingyenes árajánlat abban az esetben ...
Tovább
Kit is válasszunk lakásunk felújítására? - Lakásfelújítás gyorsan Budapesten kedvező áron

Kit is válasszunk a lakásunk felújítására?

Először is el kell döntenünk, hogy mit is szeretnénk felújítani. Ez azért is fontos, mert olyan csapatot kell választanunk, akik foglalkoznak azzal a munkakörrel, amit szeretnénk. Ne válasszunk olyan csapatot, akiknek a munkakörében nem szerepel az adott munkafolyamat, mert abból ...
Tovább
Újabb részleteket közölt Novák Katalin a lakásfelújítási támogatásról - Lakásfelújítás gyorsan Budapesten kedvező áron

Újabb részletek a lakásfelújítás támogatásról

Újabb részleteket közölt Novák Katalin a lakásfelújítási támogatásról Forrás: hvg.hu
Tovább
Hívást kérek
+
Hívást kérek!