Burkolás, csempézés - LAKÁSFELÚJÍTÁS GYORSAN

Szolgáltatásunk
Awesome Image
Szolgáltatás

Lakásfelújítás gyorsan
Teraszok, tusolók, szakszerű szigetelése Burkolása Budapesten

Szoktuk azt mondani, hogy olcsó húsnak..... Ez egy olyan dolog mint az autó vásárlása. Amikor egy kategóriát kinézünk, és az drága nekünk, akkor azt nem szívesen vesszük meg. Amelyik autó ugyanabban a kategóriában pedig olcsó, arról az a véleményünk, hogy valami hibája van. Viszont a közepes ár az megfelelő lehet, mert arról azt tudhatjuk, hogy azt kapjuk, amit szeretnénk. (Ide tartozik a lakásfelújítás gyorsan csapata.) Személyes találkozó során győződjön meg arról, hogy igazán egy professzionális csapattal van dolga.Eléggé kreatív, ötletgazdag az a csapat akivel dolgozni fog. Ez Önnek fontos a további munkálatok folyamán.
 • Burkolás
 • Csempézés
 • Szigetelés

Gyorsaság

Több évtized alatt összeszokott csapatunk - további vállalkozók bevonása nélkül - bizonyítja, hogy a lakásfelújítás gyorsan igenis működik.

Minőség

A ránk bízott munkákat csak saját, tapasztalt szakembereink végzik el, akik mindent megtesznek a legjobb minőség elérése érdekében.

Kedvező árak

Kedvező, alacsony árakon dolgozunk, - további vállalkozók bevonása nélkül - hogy a minőségi munka bárki számára elérhető legyen.

Lakásfelújítás gyorsan csapata előtt nincs lehetetlen.

Burkolás csempézés hibák.

Lehet egy csempét szépen lerakni, de lehet "fogasan", ami azt jelenti, hogy egyik lap magassága eltér a másiktól. Lehet elrontani egy csempézést a fugák nem megfelelő tartásával is. Minden akkor látszik meg, amikor kifugázzuk a burkolatot. Lakásfelújítás gyorsan csapata szokta mondani, hogy egy szépen lerakott csempét el lehet rontani egy csúnya fugázással, de csúnyán lerakott csempét, helyre lehet hozni egy szép fugázással. Igen, ez mind nem igaz, csak szoktuk mondani.

A mi csapatunk nem engedheti meg magának a hiba lehetőséget.

Lakásfelújítás gyorsan csapata már a betonozásnál, kiegyenlítés munkálatoknál odafigyel arra, hogy a burkolásnál, csempézésnél már ne legyen olyan felület, hogy nehezen kínlódva oldja meg a burkolási folyamatot.

Fontos! Ön minden esetben egyeztessen burkolójával, hogy milyen csempét, járólapot szeretne venni az adott helyiségekbe.

Referenciáink
 • Mi is az ingyenes árajánlat?
  Az ingyenes árajánlat az, amikor meglévő lakásán személyesen beszéljük át az Ön igényeit, és ezek alapján készítjük el az árajánlatot. Az ingyenes árajánlat csak a  már meglévő lakással rendelkező ügyfelek számára elérhető. A lakásvásárlás előtt álló megrendelőinknek javasolnám a telefonos egyeztetést, mivel ebben az esetben bizonytalan számunkra a munka kivitelezése. Ingyenes árajánlat abban az esetben kivitelezhető, ha a munkálatok kezdete nem haladja meg a az egy hónap időpontot.
 • Vállalunk csak bontási munkát is?
  Igen vállalunk csak bontási munkálatokat, de vannak kivételek. Például a szabálytalanul elbontandó helyiségek, valamint engedély nélküli bontási munkák. A bontásból származó törmeléket elszállítjuk az előzőleg megállapodott összegért. Bontásra csak előzetes megtekintés alapján tudunk árajánlatot adni, ugyanis minden ilyen jellegű munkálat más árkategóriát takar. Ha nincs lehetőség konténeres sitt szállításra azt is megoldjuk Ön helyett. Bontást csak Budapesten, és vonzás körzetében tudunk vállalni.

Lépjen velünk kapcsolatba
Szívesen válaszolunk kérdéseire.

Kapcsolat
LAKÁS- FELÚJÍTÁS
Lépjen kapcsolatba velünk

Ingyenes ajánlatkérő

Örömmel fogadunk minden megkeresést és érdeklődést. Hívjon vagy írjon nekünk, és szívesen válaszolunk kérdéseikre.

  Hívást kérek
  +
  Hívást kérek!