Szobafestés, mázolás, tapétázás - LAKÁSFELÚJÍTÁS GYORSAN

Szolgáltatásunk
Awesome Image
Szolgáltatás

Lakásfelújítás gyorsan
szobafestés, mázolás, tapétázás Budapesten

Akár tisztasági festésről legyen szó, vagy akár egy tégláig lekopott falról a mi szakembereink előtt nincs lehetetlen. Volt olyanra példa, hogy omladozó földszinti lakás salétromos falai szinte leomlottak. Lakásfelújítás gyorsan kőművesei a falat rövid időn belül rendbe hozták az erre megfelelő anyagokkal. (Ezekről és hasonló anyagokról bővebben az anyagok tippek rovatunkban talál információkat.)A lakásfelújítás gyorsan szakembereinknek köszönhetően a tulajdonos újra otthonában. Feltudott lélegezni.
 • Szobafestés
 • Mázolás
 • Tapétázás

Gyorsaság

Több évtized alatt összeszokott csapatunk - további vállalkozók bevonása nélkül - bizonyítja, hogy a lakásfelújítás gyorsan igenis működik.

Minőség

A ránk bízott munkákat csak saját, tapasztalt szakembereink végzik el, akik mindent megtesznek a legjobb minőség elérése érdekében.

Kedvező árak

Kedvező, alacsony árakon dolgozunk, - további vállalkozók bevonása nélkül - hogy a minőségi munka bárki számára elérhető legyen.

Szobafestés, mázolás, Budapesten. A lakásfelújítás gyorsan szobafestői előtt nincs lehetetlen.

Sokan a régi ablakokat, ajtókat kicseréltetnék újra, mert azt hiszik, hogy olyan rossz állapotban van, hogy cserére szorulnak. A mai világban már léteznek azok az anyagok és tapasztalatok, amiből nagyon sokat lehet kihozni. Egy kevés ötlettel és szakértelemmel szinte mindent újjá lehet varázsolni - ezzel megspórolva a pénzt, ami esetleg másra is jól jöhet a lakásfelújítás során.

Lakásfelújítás során mielőtt kicseréltetné ajtajait, ablakait, kérje lakásfelújítás gyorsan csapatának ingyenes helyszíni felmérését, és árajánlatunkat.

A tapétázásról tudni kell, hogy nagyon sok fajta van, és ezek az áraikban is észrevehetőek. Sokszor találkozunk olyan rossz minőségű falakkal, amit nehéz lenne festéssel rendbe hozni, de kevesebb költséggel és szakszerű szakértelemmel, különböző tapéta típusokkal olcsóbban rendbe hozható. Viszont vannak olyan lakások is ahol a tapétát már nem ajánljuk annak ellenére sem, hogy a megrendelőnek az volna az álma.

Ugyanis olyan esetekben nem ajánlott, mint például vizes földszinti vagy vizes utcai fronton lévő lakások, ahol már szemmel is látható a belső vizesedés. Itt a tapétázás csak jobban lezárja a fal lélegzési lehetőségét. Tapétázást, csak olyan lakásokba ajánljuk, ahol nem található vizesedés, és a falak szellőzése biztosított. Ezekkel kapcsolatban is hívjon bizalommal Szobafestő ingyenes megtekintés, felmérés alapján tud szaktanácsot adni.

Budapesten kérje ingyenes árajánlatunkat, mivel ingyenes és nem kötelezi Önt semmire.

Referenciáink
 • Mi is az ingyenes árajánlat?
  Az ingyenes árajánlat az, amikor meglévő lakásán személyesen beszéljük át az Ön igényeit, és ezek alapján készítjük el az árajánlatot. Az ingyenes árajánlat csak a  már meglévő lakással rendelkező ügyfelek számára elérhető. A lakásvásárlás előtt álló megrendelőinknek javasolnám a telefonos egyeztetést, mivel ebben az esetben bizonytalan számunkra a munka kivitelezése. Ingyenes árajánlat abban az esetben kivitelezhető, ha a munkálatok kezdete nem haladja meg a az egy hónap időpontot.
 • Vállalunk csak bontási munkát is?
  Igen vállalunk csak bontási munkálatokat, de vannak kivételek. Például a szabálytalanul elbontandó helyiségek, valamint engedély nélküli bontási munkák. A bontásból származó törmeléket elszállítjuk az előzőleg megállapodott összegért. Bontásra csak előzetes megtekintés alapján tudunk árajánlatot adni, ugyanis minden ilyen jellegű munkálat más árkategóriát takar. Ha nincs lehetőség konténeres sitt szállításra azt is megoldjuk Ön helyett. Bontást csak Budapesten, és vonzás körzetében tudunk vállalni.

Lépjen velünk kapcsolatba
Szívesen válaszolunk kérdéseire.

Kapcsolat
LAKÁS- FELÚJÍTÁS
Lépjen kapcsolatba velünk

Ingyenes ajánlatkérő

Örömmel fogadunk minden megkeresést és érdeklődést. Hívjon vagy írjon nekünk, és szívesen válaszolunk kérdéseikre.

  Hívást kérek
  +
  Hívást kérek!