Villanyszerelés, karbantartás - LAKÁSFELÚJÍTÁS GYORSAN

Szolgáltatásunk
Awesome Image
Szolgáltatás

Lakásfelújítás-gyorsan
Családi, panel, régi bérű lakások villanyszerelése Budapesten.

A villanyszerelés nem játék!!! Bízza ránk. Lakásfelújítás gyorsan szakembereink megoldják Ön helyett akár egy villanykörte cseréjét is!Csak hívnia kell! +36 20 214 3112Budapesten vállaljuk teljes lakás felújítással járó új rendszerek kialakítását, adott esetekben bontás nélküli vezeték áthúzását. Természetesen ez esetben is csak a villanyszerelői munka díját kell önnek megfizetnie, más szakmákat nem. Lakásfelújítás során a villanyszerelés egy olyan terület, amire csak személyes megtekintés alapján, és az Ön igényeihez igazodva lehet árajánlatot adni.
 • Villanyszerelés
 • Karbantartás

Gyorsaság

Több évtized alatt összeszokott csapatunk - további vállalkozók bevonása nélkül - bizonyítja, hogy a lakásfelújítás gyorsan igenis működik.

Minőség

A ránk bízott munkákat csak saját, tapasztalt szakembereink végzik el, akik mindent megtesznek a legjobb minőség elérése érdekében.

Kedvező árak

Kedvező, alacsony árakon dolgozunk, - további vállalkozók bevonása nélkül - hogy a minőségi munka bárki számára elérhető legyen.

Villanyszerelés, karbantartás Budapesten. A lakásfelújítás gyorsan szakemberei előtt nincs lehetetlen.

Referenciáink
 • Mi is az ingyenes árajánlat?
  Az ingyenes árajánlat az, amikor meglévő lakásán személyesen beszéljük át az Ön igényeit, és ezek alapján készítjük el az árajánlatot. Az ingyenes árajánlat csak a  már meglévő lakással rendelkező ügyfelek számára elérhető. A lakásvásárlás előtt álló megrendelőinknek javasolnám a telefonos egyeztetést, mivel ebben az esetben bizonytalan számunkra a munka kivitelezése. Ingyenes árajánlat abban az esetben kivitelezhető, ha a munkálatok kezdete nem haladja meg a az egy hónap időpontot.
 • Vállalunk csak bontási munkát is?
  Igen vállalunk csak bontási munkálatokat, de vannak kivételek. Például a szabálytalanul elbontandó helyiségek, valamint engedély nélküli bontási munkák. A bontásból származó törmeléket elszállítjuk az előzőleg megállapodott összegért. Bontásra csak előzetes megtekintés alapján tudunk árajánlatot adni, ugyanis minden ilyen jellegű munkálat más árkategóriát takar. Ha nincs lehetőség konténeres sitt szállításra azt is megoldjuk Ön helyett. Bontást csak Budapesten, és vonzás körzetében tudunk vállalni.

Lépjen velünk kapcsolatba
Szívesen válaszolunk kérdéseire.

Kapcsolat
LAKÁS- FELÚJÍTÁS
Lépjen kapcsolatba velünk

Ingyenes ajánlatkérő

Örömmel fogadunk minden megkeresést és érdeklődést. Hívjon vagy írjon nekünk, és szívesen válaszolunk kérdéseikre.

  Hívást kérek
  +
  Hívást kérek!