Rólunk

Lakásfelújítás gyorsan

Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

Lakásfelújítás gyorsan, teljes körű lakásfelújítás-generál Budapesten

Rólunk

Lakásfelújítás gyorsan Budapesten. Családi, panel, polgári lakások felújítása, renoválása.

Teljes körű lakásfelújítás gyorsan. Már közel harmadik évtizede foglalkozunk családi ház, panel, régi bérű lakások teljes körű felújításával, renoválásával. A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás gyorsan, és professzionális szinten történjen. Nem utolsó sorban a legjobb áron! Ez nálunk azért tud megvalósulni, mert a ránk bízott munkálatokat szakemberek végezik, magas szintű szakértelemmel, kiemelt odafigyeléssel, ami a minőség javára fordul.

Hogy lehet gyors a lakásfelújítás?
Minden szakma (pl. festő, villanyszerelő) külön, egymástól függetlenül dolgozik, nem akadályozva, hátráltatva egymás munkáját. Lehetőség szerint egyszerre egy, maximum két szakma dolgozik az adott ingatlanban. Egy jól megtervezett munka megrövidíti a munkálatok idejét. Ezért is - ha a munka feltételeik adottak, akkor az - meggyorsítja a munkavégzést, ami azt jelenti, hogy ön is hamarabb birtokba veheti felújított lakását. Csapatunk megrendelőinknek is bizonyítja azt a tényt, hogy a lakásfelújítás gyorsan, igenis működik.

Lakásfelújítás árak >>> ITT
Awesome Image

Gyorsaság

Több évtized alatt összeszokott csapatunk - további vállalkozók bevonása nélkül - bizonyítja, hogy a lakásfelújítás gyorsan igenis működik.
Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

Minőség

A ránk bízott munkákat csak saját, tapasztalt szakembereink végzik el, akik mindent megtesznek a legjobb minőség elérése érdekében.
Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

Kedvező árak

Kedvező, alacsony árakon dolgozunk, - további vállalkozók bevonása nélkül - hogy a minőségi munka bárki számára elérhető legyen.
Lakásfelújítás gyorsan Budapesten
Megbízható szolgáltatások

Lakásfelújítási munkáinkat személyesen is ellenőrizheti

Referenciánkat nemcsak képekben tekintheti meg! Mi lehetőséget biztosítunk munkáink személyes megtekintésére, egy előre megbeszélt időpont egyeztetés során.

Kádár Gyula +36 20 214 3112

Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

Vélemények

5,0
Rated 5 out of 5
5 a max. 5 csillagból (5 értékelés alapján)
Kiváló100%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Minősíthetetlen0%

Életmentő

Rated 5 out of 5
2021.10.27.

Mi örökre hálásak leszünk Kádár Gyulának. Miután az utolsó pillanatban a konyhánkat felújító ismerősök vissza mondták a munkát kétségbeesetten elkezdtem mindenkit hívogatni nem tudnának-e valakit ajánlani aki bevállalna minket a kisfiunk születése előtt, hogy kész legyen a lakásfelújítás, aztán pedig mikor mindenki csak min. fél év múlva volt elérhető az interneten kezdtem el keresni és hívogatni. Gyula elsőre felvette a telefont, másnap kijött miután meghallgatta a helyzetünket és estére adott egy korrekt ajánlatot majd következő hét elején meg is kezdték az 1 hetes munkát. Kihozták a régi kis konyhánkból amit lehetett és sok tanácsot adtak. Jól kezelték a meglepetéseket amik a bontás közben előjöttek és a mi tudatlanságunkat is és szép munkát végeztek. Sose voltam oda a konyhankért, de ma már az egyik kedvenc helyem a lakásban. Nagyon köszönjük és azóta is ajánljuk őket teljes bozalommal az ismerősöknek!

Janek Anna

Üllői út, csőtörés

Rated 5 out of 5
2017.12.09.

3000 km-ről, személyes találkozás nélkül, SOS-ben, korrekt áron, tökéletes munka!

Nagyon szépen köszönöm!

Csörgics Gábor

Értékelés

Rated 5 out of 5
2017.02.26.

Elsőre meglepődtem, hogy nem egy öltönyös luxus autóval érkező ember jött megbeszélni az igényeket és egyéb dolgokat.

Meghallgatott majd elmondta az Ő véleményét ötleteit ami egyenesen jól jött, mert máris lefaragott a költségeinkből.

Két nap múlva a megbeszéltek szerint kaptam meg az árajánlatot semmi + ár csak ami a web oldalukon szerepel.

8 hétre becsülte a munkálatokat ami már a 6. héten szinte finisben volt, ami azt jelentette nekünk, hogy lesz időnk nyugodtan költözködni az új otthonunkba.

Spórolni azzal tudtak nekünk, hogy voltak olyan helyiségek ahol elmaradt a bontási munkálat ugyanis olyan módszerrel dolgoztak, hogy csempére csempét raktak.

Valamint a villany szerelő is a meglévő rendszer nagy részét használta ki ezzel nem szétverve a falakat.

Elszámoláskor vártam, hogy mi lesz az ami nekünk is ajándék, mert írta az oldalukon, hogy mindig van valami kedvezményük beépítve a munkálatokba.

Legnagyobb örömömre mi egy pipere takarítást kaptunk a nappaliban egy illatosítóval.

Ezek után, bátran ajánlani tudom őket.

D. Irén XVI. kerület.

D. Irén

Értékelés

Rated 5 out of 5
2017.02.08.

Nálunk igazából csak egy kisebb helyiség rendbehozatalára volt szükség. Eléggé rossz állapotban lévő helyiségről beszélve, pár nap alatt csodálatos módon sikerült rendbe hozni.

A beázási foltok eltűntek. Igaz nem lakótérről beszélünk, de akár lakható is lehetne.

Jövőre szeretnénk a belső munkálatokat, és csak velük fogom csináltatni.:)

Zoltán

Zoltán

Értékelés

Rated 5 out of 5
2017.01.21.

Nagyon örültünk mikor megtaláltuk a csapatot és megbeszéltük a részleteket. Nem csak őszinte szakmai tanácsokkal láttak el, de segítettek a felújítás költségvetéséből a legmagasabb színvonalat kihozni. A megbeszélt ütemterv szerint haladtak, a felújítás a kitűzött nap előtt 4 nappal be is fejezték. Minden lépést megbeszélték velünk, centire centiről kérték a visszajelzést. Szépen, rendben költözhető állapotban kaptuk vissza az otthonunkat. Egy sokkal jobb elrendezésű, modernebb, élhetőbb fényesebb lakást kaptunk vissza. Falak, ajtók kerültek máshova, teljes burkolat csere és még bioetanol kandalló is épült. A ház építése során vétett kivitelezői hibákat a csapat kijavította (kár, hogy nem ilyen jó szakemberek dolgoztak régen a ház építése során). Pontos, szép, igényes munkát végeztek. Mindezt 30 nap alatt! Köszönjük! Nagyon jó kapcsolatot ápolunk mai napig. Bátran ajánlom őket!

2016. február. 19.

Oravecz-Horváth Lejla.

Írja meg Ön is a véleményét, személyes tapasztalatait rólunk


Miért válassza a lakásfelújítás gyorsan csapatát?

Ami mellettünk szól

Akár teljes körű lakásfelújításon gondolkozik, akár részleges lakásfelújítást szeretne, íme néhány érv, hogy miért a Lakásfelújítás Gyorsan legyen az Ön partnere a felújítási munkálatokban:
 • Egyedi minőségi munkával állunk az Ön rendelkezésére. Megbízhatóságunk garancia.
 • Budapesten ingyenes állapot felmérés.
 • Budapesten ingyenes árajánlat, ami tényleg ingyenes és nem kötelezi Önt semmire.
 • Nálunk kedvező árakra talál, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy ne kelljen lemondania a minőségről, áraink mégis pénztárcabarátok maradjanak.
 • Gáz terv ügyintézés.
 • Budapestiek vagyunk, így gyorsabb elérhetőségünkön és helyismeretünkön kívül előnyt jelent a helyi ügyintézés ismereténél is.
 • Professzionális szakemberekkel dolgozunk, jól összeszokott csapatunk hatékonyan működik együtt.
 • Gyors, teljes körű kivitelezés, melynek folyamán mindent leveszünk az Ön válláról.
 • 100% garancia.
LAKÁS- FELÚJÍTÁS
Lépjen kapcsolatba velünk

Ingyenes ajánlatkérő

Örömmel fogadunk minden megkeresést és érdeklődést. Hívjon vagy írjon nekünk, és szívesen válaszolunk kérdéseikre.

  Hívást kérek
  +
  Hívást kérek!